Vizite în expoziţiile de bază şi temporare, deschise pentru vizitare. Pentru programări (în cazul grupurilor), vezi numerele de telefon de la rubrica CONTACT.

Expoziţii deschise la Muzeul Brăilei „Carol I” (pentru detalii, click pe fiecare link)

Sediu.  Corp A. Secţia Arheologie  

Sediu.  Corp A. Secţia Istorie  

Sediu.  Corp A şi Corp C. Secția Artă   

Sediu. Corp A. Centrul Diversității Culturale    

Sediu.  Corp B. Galeriile de Artă „Gheorghe Naum” 

Sediu. Corp C. Centrul Memorial „Nae Ionescu, Vasile Băncilă, Anton Dumitriu, Ana Aslan, Edmond Nicolau, Valeriu Dinu”  

Secția Etnografie    

Centrul Cultural „Nicăpetre”  

Casa Memorială „Panait Istrati”  

Casa Memorială „Dumitru Panaitescu Perpessicius”   

Casa Memorială „Fănuş Neagu”  

Secția Științele Naturii     

 

Tarife

Posibilitatea de a vă exprima gradul de satisfacţie după vizitarea unei expoziţii sau după participarea la un eveniment - eventual transmiterea de sugestii – în cărţile de impresii şi chestionarele aflate la intrarea în fiecare expoziţie, sau pe e-mail: cccccamelia@yahoo.com. Puteţi descărca chestionarele de aici (link ataşat). Puteţi răsfoi cărţile de impresii, aici (link ataşat). 

Consultanţă de specialitate. Pentru alegerea unui specialist, în funcţie de domeniu, vezi rubrica CONTACT.

Participarea la programe culturale, cercuri şi ateliere organizate de Muzeul Brăilei „Carol I" pentru copii şi tineri (detalii, aici Muzeul văzut de copii). Intrarea este liberă. Pentru înscriere, vezi datele de contact ale fiecărei secţii, la rubrica CONTACT iar pentru programul cultural „Poveşti despre Brăila, muzică şi cărţi”, vezi secţiunea Centrul Diversităţii Culturale.

Vizionări de filme documentare (la toate secţiile) şi audiţii de muzică baroc, clasică, jazz, operă în interpretări celebre, fado, sirtaki, klezmer, şansonete, tangouri de altădată, colinde – din bogata colecţie de „bijuterii muzicale” a Muzeului Brăilei „Carol I” (la Centrul Diversităţii Culturale, cu programare în cazul grupurilor. Vezi şi lista mediatecă).

Găzduirea, la cerere, în limita spaţiului disponibil, de evenimente (simpozioane, seminarii, ore deschise, prezentări) cu caracter cultural, educaţional, probleme de mediu, diseminarea de informaţii privind Uniunea Europeană, educaţie civică şi închiriere de spaţiu pentru evenimente. Muzeul Brăilei „Carol I" este dotat cu computere, televizoare, videoproiectoare, staţie amplificare, flipchart etc. Pentru informaţii, vezi rubrica CONTACT.

Librăria Muzeului Brăilei „Carol I" (Piaţa Traian 3) vă oferă posibilitatea să achiziţionaţi cărţile şi periodicele apărute la Editura „Istros” a Muzeului Brăilei „Carol I". Persoană de contact: Alexandru Roșca (Tel.: 0742175606 sau telefon fix: 0339.40.10.02, 0339.40.10.03). Pentru preţuri, consultaţi oferta pentru vânzare de la secţiunea EDITURA ISTROS

Cărţile şi periodicele apărute la Editura „Istros” a Muzeului Brăilei „Carol I" pot fi comandate şi prin poştă. Persoană de contact: Roșca Alexandru (tel. 0742175606). Comenzi pe e-mail: editura_istros@yahoo.com, sediu@muzeulbrailei.ro. Pentru preţuri, consultaţi oferta pentru vânzare de la secţiunea EDITURA ISTROS

Cărţile şi periodicele apărute la Editura „Istros” a Muzeului Brăilei „Carol I" pot fi răsfoite, gratuit, la Centrul Diversităţii Culturale. Vezi lista completă cu apariţii editoriale la EDITURA ISTROS. Pot fi, de asemenea, răsfoite şi albume de artă, cărţi şi periodice ale minorităţilor etnice din România, din mediateca Centrului Diversităţii Culturale.

Reclamă prin bannere pe website şi pe publicaţii de orice tip (carte, ziar, pliant, afiş, suport CD sau video). Menţionăm ca website-ul nostru este accesat atât de brăileni (elevi, studenţi, profesori, oameni de cultură dar şi persoane active cu diverse ocupaţii) precum şi de specialişti din alte muzee, profesori, persoane cu diverse preocupări din ţară şi străinătate. Pentru informaţii, vezi rubrica CONTACT.

Te pot interesa

Galerie foto

Google Analytics Alternative