Evenimente


Muzeul Brăilei „Carol I” a găzduit sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 10.00, un proiect Kinedok Romania, respectiv o proiecție specială de film.
KineDok este un program unic în Europa, desfășurându-se concomitent în 7 țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Polonia, Bulgaria şi România, unde este coordonat de către Asociația One World Romania, în strâns parteneriat cu festivalul de film. Fiecare dintre țările participante contribuie cu cele mai noi documentare, care rulează apoi în sute de locații din toate cele 7 ţări, generând astfel o comunitate culturală impresionantă. Publicul are șansa să vadă o selecție deosebită de filme care nu circulă în cinematografele obișnuite și să participe la dezbaterile animate de după proiecții, unde sunt invitați regizori, protagoniști și specialiști locali din diferite domenii.
Organizator Național: Asociația One World Romania
Online: festival-oneworld.ro | kinedok.net
Parteneri: Institute of Documentary Film (Rep. Cehă), Filmtopia (Slovacia), Anthropolis (Ungaria), ReStart (Croația), Activist 38 (Bulgaria), AdArte (Polonia).
Cu sprijinul: Creative Europe - MEDIA Programme of the European Union, Administrația Fondului Cultural Național, Centrul Național al Cinematografiei, UNHCR, Agenţia ONU pentru Refugiaţi.
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Brăila - Port la Dunăre@ Culturală!
Proiect finanţat de Consiliul Judeţean Brăila în cadrul „Programului pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes judeţean pentru anul 2020”.

FOTO: Diana Coşarcă (Muzeul Brăilei „Carol I”)

Te pot interesa

Galerie foto

Muzeul Brăilei „Carol I”

Google Analytics Alternative