Evenimente

„De ceva vreme trăiesc momente extraordinare la Muzeul Brăilei „Carol I". Așa se întâmplă când am oameni minunați în jur. Luna septembrie a fost una extrem de solicitantă, dar care mi-a purtat mereu zâmbetele în interior datorită persoanelor cu care am interacționat: pe de o parte, artiști, personalități de marcă din domeniul graficii umoristice, pe de altă parte, colegi care mi-au fost alături în „chinurile facerii” Casei Umorului Desenat, compartiment din cadrul Secției Artă a muzeului, cărora le mulțumesc pentru susținere!
Mulțumim tuturor artiștilor care au ales ca lucrările dumnealor să facă parte din patrimoniul muzeului, astfel încât acestea să fie conservate și restaurate, protejate și puse în valoare prin diverse expoziții și evenimente adresate publicului.
Casa Umorului Desenat este deschisă tuturor celor care vor pentru câteva clipe să își agațe colțurile gurii de urechi, celor care vor să își măsoare zâmbetul în sclipiri de idei, dar și tuturor artiștilor care vor găsi aici acel „acasă” - un loc în care să creăm și să dezvoltăm împreună diverse proiecte. 
În prezent, în Casa Umorului Desenat puteți vizita câteva expoziții personale ale artiștilor: Nastase Leonte, Constantin Pavel, Victor Chiriloaie (Chiril), Florian Doru Crihana și Viorel Baciu și o expoziție în care veți întâlni nume precum: Gabriel Rusu, Constantin Ciosu, Julian Pena-pai, Mihai Panzaru Pim, Valeriu Kurtu, Stefan Alexandrescu, Radu Cletiu, Marian Avramescu, Adrian-Vasile Trestian, Borta Ovidiu Ambrozie Boa, Anton Dragoș, Vladimir Crivoi-Vlahi, Florian Vilsan, Valeriu Ionițoi, Goran Celicanin, Janos Szilveszter, Igor Pașcenko. 
În imagini vedeți o mică parte din ceea ce veți admira la Casa Umorului Desenat din strada Ana Aslan nr. 27, unde vă așteptăm cu mare drag de miercuri până duminică între orele 10:00 – 18:00!”
Elena Nicoleta Albu, educator muzeal - Secția Artă.

FOTO

Te pot interesa

Galerie foto

Muzeul Brăilei „Carol I”

Google Analytics Alternative